En Şık Alarm Panelleri

TEXECOM evinize, iş yerinize en uygun desenli tuş takımları ile mekana güzellik katıyor.

Premier Elite mavi aydınlatmalı LCD tuş takımı, her ortamda mükemmel bir performans sergiliyor. Çarpıcı görünümler ve eşleşecek özelliklerle, tuş takımı tasarımında en iyi olanı deneyimleyin. Lüks evler ve yüksek değerde tesisler için ideal olan bu tuş takımları, hem Premier Series hem de Premier Elite Serisi kontrol panelleri ile kullanılabilir.

Premier Serisi , Premier Tuş Takımı

Sezgisel kullanım, ergonomik tasarım, dokunmatik arkadan aydınlatmalı tuşlar ve bir dizi yenilikçi özellik sunan bir dizi yüksek performanslı LCD ve LED tuş takımı. Premier Serisi tuş takımları, çok çeşitli uygulamalar için olağanüstü işlevsellik sunar ve Premier Series ve Premier Elite Serisi kontrol panelleriyle birlikte kullanılabilir.

Veritas Series, Veritas Tuş Takımı

Oldukça basit ve kullanımı kolay Veritas tuş takımları, genellikle güvenlik sistemleriyle ilişkili karmaşıklığı ortadan kaldırır, son kullanıcıların operasyonda kendilerini güvende hissetmelerini ve sistemi uygun şekilde kullanabilmelerini sağlar. Konut binaları için mükemmel olan bu tuş takımları sadece Veritas Serisi kontrol panelleriyle birlikte kullanılmaktadır.